Aan alle AOW gerechtigden wordt weer de mogelijkheid geboden om het belastingbiljet IB/PVV aangifte 2020 in te laten vullen door KBO-Hapert / Steunpunt De Kloostertuin belastinginvullers. Als u hiervan gebruik wil maken, gelieve onderstaande strook in te vullen en uiterlijk 28 februari 2021 in te leveren bij Jeroen Steger, Oude Provincialeweg 12, 5527 BP, Hapert.
Aanmelding per e-mail kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diegenen die al langer gebruik maken van deze service kunnen rechtstreeks met hun eigen vertrouwde invuller telefonisch een afspraak maken en hoeven dus de aanmeldstrook niet in te sturen.
I.v.m. Corona wordt het huisbezoek waar mogelijk vermeden en u wordt verzocht om alle gegevens, nodig voor een correcte invulling, na telefonisch overleg òf bij uw invuller af te geven òf , als dat niet mogelijk mocht zijn, een afspraak bij u thuis op Coronacondities te maken. Vergeet u ook niet om de machtigingscode bij te sluiten, zonder deze code kan de invuller uw aangifte niet doen.

De aangiftecampagne begint dit jaar op 1 maart 2021 en de aangiften dienen te zijn ingestuurd vóór 1 mei 2021(behoudens verzoek om uitstel!). Aangiften vóór 1 mei ingestuurd kunnen rekenen op teruggave, indien van toepassing, vóór 1 juli 2021. Indien nodig kan uitstel aangifte aangevraagd worden tot 1 september, of door corona maatregelen wellicht zelfs nog langer.
Er wordt deze campagne ook weer gekeken naar de Toeslagen(meestal Zorg- en Huurtoeslag) en de nazorg hiervan, evenals die voor de aangifte IB/PVV, behoort ook tot de service.

Voor meer info kunt u bellen met:
Dhr. Jeroen Steger tel. 382316
Dhr. Jan van Hout tel. 384363
Dhr. Harrie Snoeren tel. 0637477930
Dhr. Wim Suykerbuyk tel. 386931

Jeroen L.O.M. Steger, coördinator belastingservice ouderen in Hapert(namens KBO-Hapert en Stichting Steunpunt De Kloostertuin)
Hapert, 14 januari 2021

Het formulier kunt u ook HIER downloaden