Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Stemperiode
Van 5 tot en met 25 oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs.
Stemmen kan dit jaar ook anders. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop 'Zelf regelen'.
Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Heb je geen Rabobank app of internet bankieren
Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van ons een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.
Deze stemcode kunt u ook inleveren bij Henk Fleerakkers, Antoon Poppeliers of Carol Iding. Met de vermelding waarop u wil stemmen.
Mocht u nu geen email hebben om de code te ontvangen, kunt u in de eerste week van oktober hiervoor ook persoonlijk naar de klantenservice van de Rabobank bellen

Als lid bepaal jij namelijk wie een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

Daarom de vraag of diegene die lid is van de Rabobank op onze “Kloostertuin” wil stemmen.

De resultaten van Rabo ClubSupport volgen in november. Meer informatie over de finale en uitreiking volgt.

Alvast Bedankt
Bestuur “Kloostertuin Hapert”