EEN GEZONDE SPANNING EN GEZELLIGE DRUKTE WAS AANWEZIG BIJ DE FINALES VAN HET KLOOSTERTUIN BILJARTTOERNOOI VAN HAPERT.
FRANS BLANKERS WERD KAMPIOEN DRIEBANDEN EN BERT SWAANEN KAMPIOEN LIBRE.

Onder grote belangstelling vond de afsluiting plaats van het Kloostertuin biljarttoernooi. De eerste halve finales driebanden werd gespeeld door Frans Blankers en Will Vissers. Deze partij werd gewonnen door Frans Blankers. In de tweede halve finale speelde Ad Spooren tegen Joop v.d. Moosdijk Deze halve finale werd gewonnen door Ad Spooren.
Ook de halve finales libre waren bijzonder spannend. De eerste halve finale werd gespeeld door Ad Spooren en Bert Swaanen. Deze partij werd gewonnen door
Bert Swaanen. In de tweede halve finale moest Theo Spooren het opnemen tegen Piet Louwers. De winnaar was hier Theo Spooren.


IMG 5571

 De finale in het driebanden ging tussen Ad Spooren en Frans Blankers. Deze partij kreeg   als terechte winnaar Frans Blankers. Om de derde en vierde plaats besliste Joop v.d.   Moosdijk de partij tegen Will Vissers in zijn voordeel.
 De finale van het libre ging tussen Theo Spooren en Bert Swaanen. Bert Swaanen was de   uiteindelijke winnaar. Om de derde en vierde plaats besliste Ad Spooren de partij tegen   Piet Louwers in zijn voordeel.

 De prijsuitreiking werd verricht door voorzitter Antoon Poppeliers en beheerder Jozef   Faes.  Antoon bedankte in lovende woorden de coördinatoren, de beheerders en   gastvrouwen van het steunpunt, de biljarters, de schrijvers en tellers van de partijen.
 Eveneens een woord van dank aan de redactie van het weekblad PC 55 voor de fijne   samenwerking en plaatsing van onze artikelen. Theo Spooren voor de keurige organisatie,   verzorging van de wedstrijdlijsten en standen in de PC 55 en in de Kloostertuin. Dank ook   aan Jozef Faes voor het verzorgen van de biljarts en

Jo Kroonen heeft, zoals altijd, een mooie fotopresentatie van deze biljarthappening   gemaakt. Jan Tijssen had een mooi kerststuk gemaakt voor de winnaars waar ze erg blij   mee waren en wij Jan voor bedanken. Daarna ging voorzitter Antoon Poppeliers en   beheerder Jozef Faes over met het uitreiken van de prijzen en bloemruikers aan de   winnaars en finalisten van het Kloostertuin biljarttoernooi 2019.

Het bestuur van Steunpunt“ De Kloostertuin “ kan terugzien op een uitstekend geslaagd evenement. van de prijzen en bloemruikers aan de winnaars en finalisten van het Kloostertuin biljarttoernooi 2019.

De volgende biljartactiviteit is het toernooi dat op maandag 6 januari 2020 van start gaat in de Kloostertuin.
Alle senioren van Hapert kunnen zich bij Theo Spooren, tel.no: 38 60 71 opgeven om het toernooi mee te spelen. Schrijf snel in voor dit toernooi als u nog mee wilt spelen, want de organisatie worden afgerond. Wij wensen u een Zalig Kerstfeest en alle goeds voor 2020 toe namens de organisatie van de biljarttoernooien.
Bestuur Kloostertuin