Digitale cafés in De Kloostertuin. Iedere woensdagochtend van de maand kunnen mensen met vragen op digitaal gebied terecht in De Kloostertuin. Deze Digitale cafés zijn van 10.30 tot 11.30 uur en aanmelden is niet nodig. Iedere maand heeft het Digitaal café een thema.
Digitale vragen? Stel ze in het Digitaal café!
Verder kunt u in het Digitaal café terecht met vragen over uw tablet, internet en apps. Hoe werkt een e-book bijvoorbeeld? Hoe installeert u apps op uw smartphone? Tijdens het Digitale café van de bibliotheek kunt u vragen stellen over internet, apps, tablet of smartphone. Aan medewerkers van Bibliotheek De Kempen, aan vrijwilligers én aan andere bezoekers.

 

Ook de vele mogelijkheden van de digitale bibliotheek komen aan bod:
- Het reserveren en verlengen van boeken via de online catalogus van de bibliotheek.
- De app Bibliotheek Wise gebruiken.
- De apps van de bibliotheek downloaden en gebruiken.

Kom naar het Digitale café!
Een bibliotheekmedewerker staat klaar om u persoonlijk te helpen. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, is er voor elke deelnemer even veel tijd ingepland. Iedereen krijgt ongeveer 10-15 minuten om zijn/haar vragen te stellen. Indien er nog tijd beschikbaar is, dan kan natuurlijk een andere vraag ook gesteld worden. Breng zo mogelijk uw tablet, telefoon, of laptop mee.